Konutta tarihi kredi kampanyası geliyor

Toplam 250 alt sektörün üretim yaptığı inşaatı canlandıracak kredi faiz kampanyası için düğmeye basıldı. Buna göre; 5 milyona kadar konutlar için % 0.79, 5-10 milyon arası konutlar için % 0.89, 10 milyon üstü konutlar için % 0.99 aylık faiz düşünülüyor. İşte detaylar..

Toplam 250 alt sektörün üretim yaptığı inşaatı canlandıracak kredi faiz kampanyası için düğmeye basıldı.

Bankacılar ve büyük müteahhitler hükümetin konut kredisi faiz oranlarını önemli oranda düşürmek için çalışma başlattığını söyledi. Buna göre; 5 milyona kadar konutlar için % 0.79, 5-10 milyon arası konutlar için % 0.89, 10 milyon üstü konutlar için % 0.99 aylık faiz düşünülüyor. Bu kulisi Ziraat ve Halkbank’ta genel müdür yardımcılıkları yapmış olan Prof. Dr. Şenol Babuşçu yazdı. SüperHaber’in konuştuğu Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ve bazı bankacılar da teyit etti. Yaşar Aşçıoğlu, SüperHaber’e yaptığı açıklamada, “Bize de böyle bilgiler geliyor. Benim de konuştuğum banka yöneticileri bu yönde bir çalışma olduğunu söylediler” dedi.

Meteorolojiden İzmir için fırtına uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları
Sonraki Haber