Ümit Önal

Çalışma hayatına medya ve iletişim sektöründe başlayan Ümit Önal, 2007 yılında Turkuvaz Medya Grubuna katılarak 2015 yılına kadar sırasıyla ATV Genel Müdürlüğü, Reklam Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Digitürk Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlük görevlerini 2015"e kadar üstlenen Ümit Önal, Digitürk'ün BeIN gruba satış sürecini yönetti.

Türk Telekom ailesine 2016 sonunda katılan Ümit Önal, 2016-2018 yılları arasında Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi, bunun yanı sıra 2018 Aralık ayından itibaren şirketin Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini de sürdürdü.

Halka arzdan bu yana en başarılı büyüme performansına liderlik eden Ümit Önal, 2018’de son 10 yılın rekor abone büyümesine ve en yüksek gelir artışına imza attı.

Türk Telekom CEO’su Önal: “Yerli ekosisteme tam destek veriyoruz"
Yerli 5G teknolojisini Türkiye'nin ve dünyanın hizmetine sunabilecek güçteyiz Türk Telekom CEO'su Ümit Önal kimdir? Milli 5G teknolojisi nedir?
Yerli 5G teknolojisi üretiminde öncü Türk Telekom olacak: 5G'de dışa bağımlı kalmayacağız AKM’nin kalbi Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans! Türk Telekom, ZTE ve Netaş arasında İyi Niyet Sözleşmesi imzalandı Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: Yerli teknolojileri dünyaya tanıtıyoruz Türk Telekom'dan yılın ilk yarısında 2,6 milyar TL net kar Türk Telekom'dan 12 yılın büyüme rekoru Türk Telekom'dan dünyaya teknoloji ihracı 'Yatırımda ayağımız hep gazda olacak' Türk Telekom'dan yılın 9 ayında güçlü büyüme Cezaevi ziyaretlerinde e-Görüş dönemi Türk Telekom'dan rekor kâr Türk Telekom'dan rekor bağış... Wi-Fi nedeniyle hapse girebilirsiniz... Ümit Önal yeni yıla -15'de çalışan ekiplerle girdi Ümit Önal'dan bütün operatörlere fiber çağrısı... Türk Telekom Avrupa ülkelerini geride bıraktı!