Türkiye gazetesi

Türkiye Gazetesi, Enver Ören türkiyeından 22 Nisan 1970 tarihinde Hakikat Gazetesi adıyla yayımlanmaya başlayan günlük bir gazetedir. Türkiye gazetesi, İhlas Holding'in bir parçasıdır ve holdingin ilk kurumudur. 29 Mart 1972 tarihinde Türkiye Gazetesi adını aldı.

Türkiye gazetesi 1980'e değin akşam gazetesi olarak yayımlandı. Daha sonraları sabah gazetesi olarak çıktı. 1984'ten sonra Türkiye'de ilk kez okuyucularının adreslerine doğrudan dağıtımı gerçekleştirdi. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) hizmet verdiği Türkiye gazetesi sağ kamuoyuna seslenen en etkili gazetelerden biridir.

TSK'ya iftiraya karşı tek ses!
Hangi gazete nasıl servis etti? "Çok kibirli bir hükümdar vardı"... Türkiye yazarı ne demek istiyor?
Kim bu, tanıyor musunuz? Erdoğan'ın uçağından çok gizli sırları yazdı!!! 'Fonlanan medya' tartışmasına Alabarda'dan Kurtuluş Savaşı örneği Türkiye gazetesi yazarı koronaya yenildi "Sözde gazeteci... Yalancı... Müfteri" Devlete kafa tutan Fuat Uğur’un akıbeti belli oldu Fuat Uğur ve gazetesi devlete savaş açtı! Türk medyası hiç bu kadar alçalmamıştı! İsmail Saymaz, Cem Küçük'ü mahkum ettirdi! Eşi nedeniyle Burcu Çetinkaya'yı kovdular! Beşiktaş hazırlık maçında Den Haag ile 2-2... Abdullah Avcı: “Başakşehir’in kapısı Arda’ya... Fikret Orman: ''Arda Turan gündemimizde yok..." Igor Tudor: "Cadı avı bitti, cadı yandı!" Sivas'ta ölmek üzereyken bulduğu köpeğe... Ahmet Hakan, Cem Küçük'ü değil, büyük patronu... Ceren Kenar gazeteciliği bıraktığını...