Tolgay Arslan

TOLGAY ARSLAN KİMDİR?

16 Ağustos 1990 tarihinde Almanya'nın Padeborn kentinde dünyaya gelen Tolgay Arslan, kariyerine henüz 6 yaşındayken SC Grün-Weiß Paderborn takımında başlamıştır. 2003 yılına kadar burada top koşturan genç futbolcu, 2003 yılında Borussia Dortmund alt yapısına dahil olmuştur.

Dortmund'da gösterdiği performansın ardından 2009 yılında bonservis bedeli olmadan Hamburg'a giden Arslan, 2010'da Alemannia Aachen'a kiralanmıştır.

2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın kanca attığı genç futbolcu, 450 bin Euro bedelle Süper Lig'e transfer olmuştur.

Merkez orta saha mevkisinde görev alan Tolgay Arslan, ihtiyaç halinde ön libero ve on numara olarak da forma giyebilmektedir.

Melbourne City, Tolgay Arslan'ı kadrosuna kattı
Tolgay Arslan, sarı-lacivertlileri ve Jorge Jesus'u değerlendirdi: Bu futbol onlara çok yakışıyor Tolgay Arslan fişi çekti! İtalya Serie A'da Udinese evinde Inter'i dağıttı
Tolgay Arslan'dan Beşiktaşlı taraftarları kızdıracak sözler: Fenerbahçe daha büyük İtalya Tolgay Arslan'ı konuşuyor... 26 Mayıs Kanlı Ay Tutulması burçlara etkisi... Kanlı Ay tutulmasında ne olur? Nasıl gerçekleşir? "Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı inanılmaz hazırlamış" Hakan Çalhanoğlu 89 dakika sahada kaldı Tolgay Arslan'tan Beşiktaş özrü Tolgay Arslan resmen Udinese'de... İtalya'da gündem oldu! Tolgay Arslan'ın yeni takımı belli oldu Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu! Fenerbahçe'de Tolgay Arslan'ın geleceği belli oluyor Fenerbahçe'den Tolgay ve Falette'in sağlık durumuna ilişkin açıklama Fenerbahçe'de transfer harekatı! Tolgay Arslan dibe vurdu! Değeri 1.5 milyon Euro’ya geriledi... Fenerbahçe'de Tolgay Arslan yol ayrımında! Fenerbahçe'de 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor Futbolculara Danla Bilic ekolü... Kadro belli oldu! Fenerbahçe'ye sakatlardan kötü haber Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Onlar da kamuflajı giydi! Hangi futbolcu, nerede askerlik yapacak? Ersun Yanal, Ozan Tufan ile görüşecek! Ersun Yanal'ın prensi bekleneni veremedi! Ali Koç'un Samandıra çıkarmasının perde arkası! Tolgay Arslan'a tepkiler büyüyor! Tolgay Arslan, Fenerbahçe'de de gözden düştü!