TOBB

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsalarının birleşmesiyle, özel kanunla kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğinde mesleki üst kuruluştur.

5 yıl sonra ilk defa toplanıyor
İş dünyasının başkanları: Ekonomide yol haritası önemli TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı
Türkiye'de kurulan şirket sayısı yüzde 19,5 arttı Deprem bölgesinde inşaat malzemeleri için fiyat sabitlenecek Kapanmalar azaldı kurulan şirket sayısı yüzde 5.8 arttı Tüm EYT'lileri ilgilendiriyor! İş dünyasında yüzde 30 kayıp paniği TOGG son haftasına giriyor! Hisarcıklıoğlu, "Milletimize söz verdik” Eylülde bin 928 yabancı ortak sermayeli şirket kuruldu! 120 yıllık hayal gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı'nın 'babayiğitleri' TOGG için tarih verdi... Yerli otomobil TOGG’da son durum! Tarih kesinleşti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Zenginleşmenin yolu ticaret, ticaretin de ilacı huzurdur TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan bankalara kredi çağrısı: Şikayetler artıyor! Karadeniz gazının çıkış noktası neresi olacak? TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı Bir tek o ilimizde şirket kurulmadı TOBB Başkanı o sektöre dikkat çekti: Yatırım yapanlar kazançlı çıkacak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması Ankara'daki TOBB İkiz Kuleleri NATO yıldızıyla aydınlatıldı ABD'nin Rusya'dan geri çektiği firmalar gözünü Türkiye'ye dikti! 2021'de kurulan şirketlerin sayısı yıllık bazda yüzde 8,3 arttı Sabah yazarı TOBB'a isyan etti: Ahmet’ten al Coni’ye yedir! TOBB Üniversitesi'nin lobicisi, FETÖ'cü Emre Uslu'nun ev arkadaşı çıktı ABD "geri dönerken", TOBB akademisyeni de yüzünü ABD'ye döndü! ABD'nin "hisarını" diken iki isim: Hisarcıklıoğlu ile Ünlühisarcıklı! TOBB'a çamur mu atıldı yoksa TOBB bataklıkta mı gezdi? TOBB'dan 'German Marshall Fund' iş birliği ile ilgili açıklama geldi TÜSİAD ve TTB gerçekleri akıllara Biden'ın skandal konuşmasını getirdi TÜSİAD VE TOBB, ismi CIA ile anılan kuruluşla aynı yerin bağışçısı! TOBB Başkanı bu kez yüzde 35 kredi faizi uygulayan bankalara çağrıda bulundu Anadolu Erciyes Holding CEO'sundan TÜSİAD ve İSO'ya tepki!