ŞOK market

1995 yılında Migros Ticaret A.Ş. tarafında kurulan ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. 13 mağaza açarak faaliyetine başladı.[2]. Migros Ticaret A.Ş. döneminde sırasıyla 2000 yılında 291 , 2005 yılında 311 , 2009 yılında 980 , 2010 yılında 1254 mağaza açılmıştır.

2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi.

Şirket 2015 yılı itibarı ile tekrar büyüme kararı alarak , 30 Aralık 2016 tarihli verilere göre 4.000 şube sayısına ulaşmıştır.

ŞOK Market'lere uygun fiyatlı ve çift hazneli dev airfryer geliyor!
ŞOK Market'lere uygun fiyatlı katlanabilir koşu bandı geliyor! ŞOK'a bu hafta indirimli atıştırmalık ve içecekler geliyor!
ŞOK'a uygun fiyatlı düzenleyici ve depolama üniteleri geliyor! ŞOK'tan süt ve yağ ürünlerinde %25 varan indirim fırsatı! Bayramda marketler açık mı, kapalı mı? ŞOK, A101, BİM, Migros açık mı? ŞOK'a Dyson marka şarjlı dikey süpürge geliyor! ŞOK'a pikniklik tabak ve çatal bıçak setleri geliyor! ŞOK'a bu hafta ucuz çift hazneli airfryer geliyor! ŞOK'a uygun fiyatlı süpürge ve mop setleri geliyor! Bu hafta sonu ŞOK'a PlayStation 5 geliyor! ŞOK'tan Ramazan Bayramı'na özel indirim fırsatları! Bu hafta ŞOK'a Karcher marka uygun fiyatlı süpürgeler geliyor! ŞOK'tan bahçe ve bebek odası mobilyalarında fırsat! ŞOK Market'lere performans canavarı telefonlar geliyor! ŞOK'a ucuz fiyatlı buharlı temizlik makinesi geliyor! ŞOK Market'lere Smart TV geliyor! 9-12 Mart 2024 ŞOK aktüel! ŞOK'tan Kadınlar Günü'ne özel kozmetik ve bakım ürünleri indirimi! ŞOK'tan bahçe ve hırdavat ürünlerinde ekonomik fırsatlar! ŞOK'tan Ramazan ayına özel indirim avantajları! Bu hafta sonu ŞOK'a kablosuz zemin temizleme makinesi geliyor! ŞOK Market'lerden bomba indirim fırsatları! ŞOK'a bu hafta sonu ucuz tablet ve kablosuz kulaklık geliyor! ŞOK'tan kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinde süper indirim! ŞOK'a ucuz fiyatlı masaj tabancası geliyor... Bu hafta ŞOK'a ekonomik epilasyon cihazı ve tıraş makineleri geliyor! ŞOK'ta bu ürünler kapış kapış gidecek! ŞOK'a torbasız elektrikli süpürge ve smoothie seti geliyor! ŞOK'a ucuz organizer ve dolap içi düzenleyeci raflar geliyor! ŞOK'a bütçe dostu otomobil kozmetik ve bakım ürünleri geliyor!