Serdar Dursun

Serdar Dursun, santrfor mevkiinde oynayan Almanya'da yetişmiş Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı
Serdar Dursun için A Milli Takım kapısı yeniden açılıyor "İsmail Kartal ile Batshuayi arasında devre arasında bir şey yaşandı!"
Fenerbahçe Serdar Dursun transferini resmen açıkladı Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığındaki son transferi belli oldu Serdar Dursun 2 gol attı, Karagümrük kupada tur biletini kaptı Diagne'nin yerine transfer edildi! 'Yuvana hoş geldin' 800 bin euro'luk maaşını garantiye aldı gidiyor! Fenerbahçe'den kesik operasyonu! İki ayrılık daha kapıda Fenerbahçe'de ayrılacak 5 isim daha belirlendi! Serdar Dursun, Fenerbahçe'de kalmak istiyor Fenerbahçe'de Jesus yüzünden şok ayrılık! Süper Lig ekibine gidiyor 8 ay sonra Serdar Dursun sürprizi! Serdar Dursun: Hocamız pivot santraforu pek tercih etmiyor... Serdar Dursun'dan rest Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Serdar Dursun bilmecesi çözülüyor! Serdar Dursun'dan moral ziyareti Serdar Dursun rekabetten vazgeçmiyor Fenerbahçe'de Serdar Dursun kararı Serdar Dursun: Penaltı stilimi değiştirmedim Serdar Dursun'a şans doğdu Schalke'nin Serdar Dursun kurnazlığı Ve yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'nin yıldızına sürpriz talip!