Serdal Adalı


İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı.

Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır.

21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.

Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hasan Arat'tan Serdal Adalı'ya sert yanıt
Beşiktaşlıları havalara uçuracak transfer haberi Beşiktaş Başkan adayı Adalı'dan 200 milyon euroluk gelir müjdesi!
Serdal Adalı Beşiktaş'a 200 milyon euro getirecek projesini açıkladı Beşiktaş stadında yıkılma tehlikesi ortaya çıktı Serdal Adalı listesinden bir ismi daha açıkladı "Ara transferde Talisca'yı alacağız. Olmazsa daha iyisini getiririz" Serdal Adalı hem adaylığını açıkladı hem de hocasını Başkan adayı Sergen Yalçın'ı resmen açıkladı Serdal Adalı 4. kez Türkiye Jokey Kulübü başkanı seçildi Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a sert eleştiri! Serdal Adalı ile Ahmet Nur Çebi bir araya geldi! Serdal Adalı'yı destekleyecek! İlk hamle kalede mi yapılacak? 'Fikret Orman'ın yaptığı delilikti' 17 Ekim'e kadar listelerini değiştirebilirler! "Quaresma belki antrenör olarak geri döner!" Beşiktaş'ta seçimin kazananı belli oldu! Beşiktaş'ta aday sayısı 5'e çıktı! Sürpriz isim Fikret Orman mı? Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi! Serdal Adalı, başkanlık adaylığını açıkladı! Başkan olursa o ismi getirecek! Serdal Adalı'da başkan adaylığı açıklaması! Serdal Adalı müjdeyi verdi! Serdal Adalı yeniden başkan!