Şenol Güneş

Şenol Güneş, Türk teknik direktör, kaleci mevkinde forma giymiş eski millî futbolcudur. 2015 yılından beri Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörüdür. Futbolculuğa Akçaabat Sebatspor'da başladıktan sonra, yaklaşık 15 yıl Trabzonspor'da kalecilik yaptı.

Beşiktaş'ta herkesi şok eden Şenol Güneş gerçeği ortaya çıktı
Şenol Güneş Uzak Doğu yolcusu: Dil öğrenmeye başladı bile... “Fernando Santos Şenol Güneş’ten çok daha vizyonsuz ve başarısız biri"
“Türkiye’de 3 isim çok konuşulur; Peki Okan Buruk bu işin neresinde?” Şenol Güneş'e sürpriz teklif Rıza Çalımbay: "Bu kadroyu kuranları tebrik etmek lazım!" Beşiktaş'ta 17 milyon euroluk hüsran İşte Şenol Güneş’in yeni takımı Şenol Güneş'e yurt dışından sürpriz teklif Teknik direktör öğütücü: Süper Lig Burak Yılmaz'dan şok Şenol Güneş sözleri Beşiktaş taraftarından tarihi protesto kararı Jean Onana Beşiktaş taraftarını çılgına çevirdi Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain'i şok eden olay F.Bahçeli yorumcu Güneş'in gittiğine en çok sevinen ismi açıkladı Beşiktaşlı kız, Şenol Güneş'in istifası sonrası hüngür hüngür ağladı Ne yönetim kaldı ne Şenol Güneş! İstifa.... Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş ve yönetim... Artık helalleşmeli Şenol Güneş: Sözün bittiği yerdeyiz... İki futbolcu oynamayacak Şenol Güneş: Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum... Salih Uçan'dan flaş Şenol Güneş açıklaması! Flaş Gelişme! Milli Takıma geri dönme kararı 32 yaşındaki oyuncuya takıntın var hocam! Beşiktaş'ta istifa...' Şenol Güneş oyuncularına sert çıkıştı: Oynamaya gerek yok... Tarihi hezimet sonrası Güneş ve Uçan arasında olay tartışma! Haklı tepki: Transfer ettiğiniz futbolcu Muleka'nın bile gerisinde Şenol Güneş: Program bile zorlanıyor ama çalışacağız... Artık çok geç kalmadan bir şeyler yapın 19 yaşındaki 'Yerli Busquets'e' sarıldı!