Nihat Kahveci

NİHAT KAHVECİ KİMDİR?

Nihat Kahveci futbola Esenlerspor'da lise yıllarında başladı. Lise boyunca bu takımın yıldızlar kategorisinde forma giyip liseyi bitirdikten sonra Beşiktaş tarama ekibinde bulunan Rauf Başer tarafından siyah-beyazlı kulübün alt yapısına alındı. Alt yapıda antrenör Hürser Tekinoktay tarafından yetiştirildi. 1996'da Beşiktaş A2 forması giymeye başladı. 27 maçta 11 gol kaydetti.

Cimbom şampiyonluk modunu açtı, ağızlar açık kaldı!
Sosyal medyayı yıktı: "Dries Mertens bizimle dalga mı geçiyorsun?" Nihat Kahveci son noktayı koydu: Katılmayanlar olacak ama bana göre...
"Okan Buruk Mauro Icardi'ye dokunamıyor! Üzülüyorum bu adama!" "Kerem Aktürkoğlu kendine çeki düzen ver! Kale önünde auta atıyor" "Kerem Aktürkoğlu nasıl bu kadar kötü oynayabiliyor aklım almıyor" "Fenerbahçe muhteşem kadrosu ve formuyla Konferans Ligi’ni kazanır" "Kerem Aktürkoğlu her şeyi yap, bunu yapma! Büyük bencillik" "Bu kadar kötü bir Beşiktaş hayatımda görmedim! Takım bile denmez!" "Aynı hareketi Nelsson Dzeko'ya yapsa taraftar sahaya inerdi" Beşiktaş'ın yeni hocasını canlı yayında açıkladı "Tadic şu penaltıları hızlı kullan artık! 4 gün sürüyor kullanman" "Bu kadar aciz Beşiktaş'ı görmemiştim! Fenerbahçe ezerek kazandı" "Bu Galatasaray'ı izlerken yoruluyorum! Okan Buruk neler yapıyor?" "İsmail Kartal mağlubiyetin tüm cezasını ona kesmiş" "Rıza Çalımbay ile takım sürekli geriye gitti! Bu oyun ne?" Maç sonu Tete'yi yerden yere vurdu Nihat Kahveci: "Perşembe 20.50'den cuma sabahına kadar gol yedik!" "Galatasaray kariyerinin en kötü Icardi'si" "Kimse Icardi'ye kızmasın, Real isterse gider" "Sen bu maçlar için transfer edilmedin mi? Dün sahada yoktun!" Maç sonrası hakem isyanı: "Yoruldum, bıktım! Artık yeter" Valentin Rosier'e ateş püskürdü: "Onu niye ıslıklamıyorsunuz?" "Erden Timur şu anda sol bek arıyor" "Fenerbahçe'de bu sene onu düşünmek kesinlikle yasak" "Bizim devre arasında 7 tane transfer yapmamız lazım" "Bu Fenerbahçe'yi izlemeye gözüm yetişmiyor" Nihat Kahveci'nin köpeğini, sokak köpekleri parçaladı! İsyan etti... Nihat Kahveci'den Binyamin Netanyahu'ya sert sözler! "İçinden Usain Bolt çıktı. 100 metre depar. Saniyeyi ölçsünler"