Müge Boz

Müge Boz'un annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egelidir. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşındılar.

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır.

2009'da Turkcell'in 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi, Maximum Kart ve Nescafe 3'ü 1 Arada reklamlarında rol almıştır.

Ayrıca modellik de yapmaktadır. Zen Pırlanta'nın 2010 kampanyasının yüzüdür. Loft ve T-box çekimlerinde de yer almıştır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yapmıştır. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrılmıştır. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol almaktadır. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

Müge Boz'un ikinci kez hamile olduğunu duyan Pelin Akil'in tepkisi!
Ünlü oyuncu Müge Boz'dan güzel haber! İşte birbirinden güzel isimlerin tatil pozları
Müge Boz kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? Ünlüler karın tadını böyle çıkardı! Aile pozu takipçilerinden büyük ilgi gördü Caner Erdeniz'i tacizle suçlayan ismin Deniz Bulutsuz olduğu ortaya çıktı! Müge Boz ve Caner Erdeniz'den açıklama geldi! İkinci çocuğu istiyorlar! Geçmiş Olsun filminin konusu nedir? Süper baba Caner! "Nasıl anne oldum ben ya?" "Delirmek üzereyim..." Müge Boz kızıyla ilk fotoğrafını paylaştı! Müge Boz anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti... Bebeklerinin isimini açıkladılar! Yanında zarf taşıyor! Siyah bikinisiyle poz verdi! Müge Boz ilk kez hamilelik pozu paylaştı! Müge Boz'un karnı belli oldu! Müge Boz balayında telefonunu maymuna çaldırdı! Müge Boz şişen karnını böyle gizledi! Müge Boz ve eşinden romantik tatil paylaşımı! Müge Boz: Hiç yüzünüz kızarıyor mu? Müge Boz hamile olduğunu açıkladı... Müge Boz hamile mi? Erken evliliğin nedeni nedir? Müge Boz balayı paylaşımlarına devam ediyor! Ünlü çiftten balayı fotoğrafları! Müge Boz ve Caner Erdeniz Barselona'da evlendi! Müge Boz kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim?