Mehmet Kasapoğlu

Kasapoğlu, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Kasapoğlu, aynı üniversitede mahalli idareler ve yerinden yönetim programında yüksek lisans yaptı. 

ABD'deki Florida State Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yönetim organizasyonu alanında araştırmacı, uzman ve proje koordinatörü olarak çalışan Kasapoğlu, Palm Beach Atlantic Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansını tamamladı. 
Kasapoğlu, İstanbul Üniversitesi'nden yerel istihdam konusundaki çalışmasıyla doktora derecesi aldı. 

Türkiye ve yurt dışındaki öğrencilik yıllarında sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan ve yöneticilik yapan Kasapoğlu, özel sektörde uluslararası ticaret alanında çalıştı. 

Kasapoğlu, 2009 yılında Başbakanlık Müşavirliği'ne atanmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çeşitli görevler üstlendi. 

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı döneminde sporun tabana yayılması amacıyla çok sayıda tesisin kazandırılmasına katkıda bulunan Kasapoğlu, gençlik, eğitim ve spor faaliyetlerinin finansmanı ile sportif istihdamın artırılması konularına özellikle odaklandı. 

Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İngilizce ve Arapça biliyor. 

Yurt ödemeleri öğrencilere geri ödenecek
GSB burs ve öğrenim kredisi hesaplara yatırıldı Süper Lig maçları 2 hafta şifresiz oldu!
Bakan Kasapoğlu: Spor sahaları siyaset alanları değildir Deprem illerindeki öğrencilerin yurt ücretlerine ilişkin açıklama Kasapoğlu: Sporda parmakla gösterilen bir ülke olacağız... Bakandan Dünya Engelliler Günü'nde Para Masa Tenisçilere sürpriz Bakan Kasapoğlu Göztepe-Altay maçında yaşanan olayları kınadı Bakan Kasapoğlu, öğrenci ve ailelerine GSB yurdunda baklava ikram etti Bakan Kasapoğlu, gençlere bayram hediyesini duyurdu: Bayramda okuduğu kitabı yazanlara gidecek Milli cimnastikçi Adem Asil, Hırvatistan'da altın madalyanın sahibi oldu Bakan 'Gençler istedi, biz yaptık' diyerek duyurdu: Ücretsiz internet kotası yükseltilecek! Çirkin paylaşımlarda bulunan Derya Büyükuncu'ya hak mahrumiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 1575 personel alınacak KYK burs ve kredi başvuru süresi uzatıldı! KYK burs başvurusu nasıl yapılır? Başvurular ne zaman bitecek? Bakan Kasapoğlu, İmamoğlu'nun siyasi şovunu fena yakaladı CHP'li Özkoç'un yurt paylaşımına Bakan Kasapoğlu'ndan jet yanıt! Fotoğraflarla açıkladı... Bakan Kasapoğlu: Cudi Dağı'nda artık raket sesleri yankılanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonlarla iftarda Bakan Kasapoğlu'ndan M. City ve Chelsea’ye davet "Bu fotoğraf bir fedakarlık öyküsü" Spor Bakanı Twitter trendine uydu Bakan Kasapoğlu ve Cedi Osman karşı karşıya: Cedi'ye blok deniyor, korkmuyorum! Bakan müjdeyi verdi! O ilimize 32 milyon liralık yatırım Milli güreşçilerden Bakan Kasapoğlu'na ziyaret! Bakan'dan Siirtli çocuklara tesis müjdesi Milli sporcular için flaş karar! Flaş Şampiyonlar Ligi açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Hagi mi Alex mi anketi!