Mauro Icardi

Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girdi. FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tuttu.

14 yaşında Barcelona’ya katılan Icardi, Barcelona’nın genç yaş takımlarında forma giydi. 17 yaşında kiralık olarak Sampdoria’ya katıldı. Cenova kulübünde geçirdiği 6 aylık kiralık dönemde genç takımda forma giydi. 400.000 euro bedelle Sampdoria’nın oyuncusu oldu. 2012-13 sezonundan itibaren Sampdoria’nın A takımında görev aldı ve 33 maçta kaydettiği 11 golle dikkat çekti.

Icardi, 2013-14 sezonunun başında da 10 milyon avro karşılığında Inter’e transfer oldu.

Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Icardi'den Erden Timur'a övgü yağmuru: "Her şeyi sana borçluyum"
Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Fenerbahçe'nin puan kaybından sonra Icardi'den flaş gönderme!
Mauro Icardi, Süper Lig'de bir ilki daha yaşadı! Mauro Icardi kariyerinin en iyi serisini yakaladı! Mauro Icardi yine attı, yeniden bir rekoru daha kırdı! Mauro Icardı Fenerbahçe ile alay mı etti, moral mi verdi? Açıkladı... Wilfried Zaha'dan Mauro Icardi açıklaması! Aralarında sorun mu var? Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi Mauro Icardi kariyer rekorunu kırmaya hazırlanıyor Mauro Icardi'nin kariyer rekoru kırması için 3 gol kaldı Mauro Icardi Sneijder'ı yakaladı, şimdi hedef Prekazi Dünya devinin Icardi planı deşifre oldu: Formayı bile giydirdiler! Mauro Icardi: "Benim zamanım geldi! Son 9 haftayı bana bırakın" Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de Mauro Icardi şampiyonluk fitilini ateşledi "Mauro Icardi yürüyerek oynadı ama Rizespor ondan da gol yedi!" Mauro Icardi'nin yeni saçı sosyal medyada olay oldu Galatasaray'a menajer şoku! 7.5 milyon euro alacağı var "Dokunulmaz Icardi ile göklere çıkartılan Semih Kılıçsoy sahada yoktu" Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara tazminat kazandı! Icardi suskunluğunu bozdu! F.Bahçe'yi kızdıracak sözler Tahkim Kurulu Mauro Icardi'nin cezasını onadı Beşiktaş'tan Mauro Icardi kararına jet hızıyla itiraz geldi Mauro Icardi'nin cezası belli oldu! PFDK'dan açıklama geldi Mauro Icardi olay görüntü hakkında ilk kez konuştu Okan Buruk kararını verdi! Icardi ceza alırsa derbide o isim oynayacak TFF Mauro Icardi'yi PFDK'ya sevk ettiğini açıkladı Icardi için rakip tribünlere hareket yaptı iddiası! Edin Dzeko'dan Mauro Icardi'ye 5 gollük fark