Kudüs

Kudüs veya Yeruşalim, Orta Doğu’da bulunan, dünyanın en eski şehirlerinden biridir. Filistin ve İsrail Kudüs’ün kendi başkenti olduğunu iddia etmektedir. Akdeniz ve Ölüdeniz’in kuzey sınırı arasında yer almaktadır. Doğu Kudüs’le birlikte düşünüldüğünde, alan ve nüfus olarak, İsrail’in büyük şehridir.

Bir İsrail alçaklığı daha: Mescid-i Aksa'ya demir kafes yaptılar
İsrailliler ayaklandı! Netanyahu hükümetine istifa çağrısı... Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam alemine tepki!
Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılan Müslümanlara gaz bombası atıldı İsrail’in Doğu Kudüs’teki sinsi planına sert tepki Gazze'deki tüneller böyle görüntülendi! "Türk'ün şanlı bayrağını Kudüs'te asacağız!" 12 bin sivili öldürecekler! 'Hastaneyi boşaltın' uyarısı yaptılar! Cuma namazı için Mescid-i Aksa'ya gelenler engelleniyor! Mehmet Akif Ersoy müdahale etti! Kudüs İsrail'in kenti değil Dünyanın en yaşanabilir şehirleri belli oldu Hamas lideri Haniye: Savaşı Batı Şeria ve Kudüs'e doğru yayabiliriz Kudüs'te camilerden cihad çağrısı yapıldı! Kudüs'te bir silahlı saldırı daha! Doğu Kudüs'te sinagoga saldırı: 8 kişi öldü! "Uymazlarsa daha ileri noktaya götüreceğiz" Filistin'de binlerce Müslüman, Kadir Gecesi için Mescid-i Aksa'ya akın etti Aşırı sağcı Yahudiler yasağı dinlemedi! İsrail polisi Kudüs'ün doğu-batı temas noktasını kapattı Mescid-i Aksa'da ilk Teravih namazı kılındı Zelenskiy'den Putin'e müzakere çağrısı: Kudüs'te bile yapılması mümkün Türk ve İsrailli yetkililer Kudüs'te bir araya geldi! İsrail polisi, 20 yaşında bir genci sokak ortasında vurarak öldürdü! Polis, Kudüs'te silahlı saldırı gerçekleştiren Filistinliyi vurdu! Koronavirüs sebebiyle ara verilen Kudüs turları yeniden başlıyor BAE ilk kez İsrail'de askeri tatbikata katıldı: 'Tarihi bir gün!' İsrail güçleri, Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırdı: 60 yaralı İsrail güvenlik güçleri Doğu Kudüs’te bir çocuğu yaraladı Emine Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı: Çocukların tutuklandığı bir dünya... İsrail, Müslüman mezarlığını yıkmaya çalıştı: Kemikler ortaya çıktı! İsrail askerleri Kudüs'te Filistinlilerin evlerini basmaya kalktı!