Konyaspor

Konyaspor veya sponsorluk anlaşması gereğince Atiker Konyaspor, Türkiye'nin Konya şehrinde kurulan spor kulübü. Süper Lig'de mücadele etmektedir. İç saha maçlarını 41.981 kişilik Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynamaktadır.

Kulüp 22 Haziran 1922 tarihinde Konya Gençlerbirliği adıyla kurulmuştur. 1965 yılında ise Meramspor, Selçukspor ve Çimentospor ile birleşerek Konyaspor adını almıştır.

Konyaspor'da Fahrudin Ömerovic dönemi sona erdi!
Rey Manaj attı, Sivasspor seriye 4 maça çıkardı! Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı!
Kasımpaşa ayağına gelen fırsatı tepti, Konyaspor derin nefes aldı Abdullah Avcı: Trabzonspor her zaman varlığını hissettirmiştir! Trabzon hata yapmadı, haneye 3 puanı yazdırdı! Trabzonspor'dan Konyaspor maçında protesto! Konya yıkıldı, Karagümrük 1 puanı kurtardı! Konya'da goller var, 3 puanın sahibi yok! FIFA'dan Süper Lig ekibine şok ceza! Konyaspor ateş hattından çıktı, Pendikspor'u ateşe attı Konyaspor evinde kazandı, rahat bir nefes aldı! Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy yine durdurulamadı, yine attı! Fernando Santos: Agresif değildik, bir takım olarak oynayamadık! Beşiktaş'ta golcüler attı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Konya hata yapmadı, tek golle istediğini aldı! Rize'de gol sesi çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Çaykur Rizespor ile Konyaspor yenişemedi! Mücadelede gol sesi çıkmadı Başakşehir'den Konyaspor deplasmanında inanılmaz geri dönüş Gaziantep'te kazanan çıkmadı, puanlar paylaşıldı! Konya'da kazanan çıkmadı, puanlar her iki takıma yazdı! Konyaspor'un yeni hocası belli oldu Rıza Çalımbay'dan Konyaspor'un teklifine ret İstanbulspor ile Konyaspor yenişemedi Konyaspor'da Hakan Keleş'in görevine son verildi Kadıköy'de maç sonu dikkat çeken görüntü: FB 7 - 1 GS! Kartal: Allah'ın izniyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz! Fenerbahçe çok farklı kazandı, tahtı sağlama aldı! Fenerbahçe'den bu sezon rekor rekor üstüne! Umut Nayir'in yeni adresi belli oluyor