klip

Günümüzde video klipler, çoğunlukla müzik kayıtlarının satışını artırmak için hazırlanan ticari ürünlerdir. Video klibin tarihi çok eskilere dayansa da önemi 1980'lerde anlaşılmıştır. 1980'den önce bu tür çalışmalara "görselleştirilmiş şarkı", "reklam filmi", "reklam klibi", "film klibi" gibi isimler verilmiştir.

Twitch klipleri nasıl indirilir? İşte programsız en kolay yöntem
Dizüstü bilgisayarlara mavi ekran verdirten şarkı: Bu şarkıyı dinlerken iki kez düşünün Herkes Pınar Tevetoğlu'na benzetmişti... Tarkan'ın klibindeki güzelin kimliği belli oldu
Aleyna Tilki'den bir cesur klip daha! AK Parti Gençlik Kollarından dikkat çeken paylaşım: Z kuşağına seslenen klip ve şarkı yayınlandı Gülşen'in 'Lolipop' şarkısının klibi YouTube'da yayınlandı! Klip sosyal medyada gündem oldu Sümela Manastırı'ndaki klip çekimine soruşturma başlatıldı Ajda Pekkan'ın yeni klibinden ilk görüntüler ortalığı kasıp kavurdu Ebru Şahin'in yıllar önceki görüntüsü olay oldu! Meğer Ebru Polat'ın klibinde oynamış Ne yapsa olmuyor! Aleyna Tilki'nin Sır klibi hüsrana uğrattı Rus DJ Olga Korolova konser için geldiği Antalya'da klip çekti Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveta Karibskaya, İsmail YK'nın klibinde! Aynı kitle Erkan Oğur'u linç ediyor! AK Parti'den büyük kongre için özel klip Rize'nin simgeleri maske ile birleştirildi MSB'den Bağımsızlık Günü'ne özel klip Gaga kliple savaşa hazırladı! Nihat Doğan yeni klibi için 60 bin dolar harcadı! Twitter fenomeninden 'Fazilet Durağı' klibi! Osmanlı mezarları üzerinde klip çekenlere gözaltı... Mezarların üzerinde klip çekti! Türk Hava Kuvvetleri'nin yıl dönümü kutlanıyor Bakan Koca'dan klipli mesaj! "Canlar önce Allah’a, sonra sana emanet” Ünlü şarkıcıdan bağış yapan hayranlarına aynı klipte oynama şansı! Bakan Koca'dan klipli "Yeniden sarılız" mesajı! 1 Mayıs'ın en akılda kalan projesi... We are the Champions sağlıkçılar için yeniden seslendirildi Öğrencilerinden Taşçıoğlu için muhteşem klip! Öğrencilerinden Prof. Dr. Taşçıoğlu için klip! Özgün'den SuperHaber'e özel açıklamalar!