Kızıl Goncalar

Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem (Özgü Namal) karakterinin kaderlerinin kesişmesini konu alan dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" kavramında anneliğin/babalığın birleştirici gücünü vurguluyor.

Dizide başrolleri paylaşan Özcan Deniz ve Özgü Namal'a Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Kızıl Goncalar'da geçekler bir bir ortaya çıkıyor! Dergahta yeni dönem
Kızıl Goncalar dizisi sezon finali yapıyor! “Sen postu almaya geldin…” Beste ve Levent'in büyük sırrı Zeynep'in elini kolunu bağladı!
Kızıl Goncalar Cüneyt'ten amcasını şaşkına döndüren sözler! Kızıl Goncalar'dan bomba fragman! Meryem, Naim'i boşuyor Kızıl Goncalar'da heyecan yaratan fragman! Cüneyd, biat edecek mi? Kızıl Goncalar dizisinde ortalık fena karışacak! Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in halleri korkuttu! Kızıl Goncalar dizisi kadrosu genişliyor! Cüneyd'in babası geliyor... Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm neden yok? NOW'da bu akşam ne var? Kızıl Goncalar Cüneyd'in Zeynep'e sığınışı yürekleri ısıttı... Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde Meryem'e Naim'den büyük şiddet! Kızıl Goncalar dizisine o sahne damga vurdu! Mira ile Cüneyd arasındaki Ramazan diyaloğu gündem oldu! Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'e büyük tuzak! Feyza ne yaptı? Kızıl Goncalar dizisi reytinglerde zirvede! 11. bölüm fragmanı yayında Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitti mi? Yasak Elma'nın yıldızı Melisa Doğu, Kızıl Goncalar'a katıldı Mira ile Meryem'in herşeyden habersiz yakınlaşması! Yürekleri yaktı... Mira gerçeklerin peşine düşüyor! ''Benim gerçek annem kim?'' Kızıl Goncalar dizisinden olay fragman! ''Ben okumaktan vazgeçtim..'' NOW'un rakipsiz dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümde neler yaşanacak? Kızıl Goncalar yeni bölümde akıl almaz karmaşa! Zeynep mi, Mira mı? Kızıl Goncalar dizisinde neler yaşandı? Sadi Hüdayi cezayı kesti! Kızıl Goncalar son bölümde neler yaşandı? Fanilerden Meryem'e ceza! Cüneyd'in Zeynep'e bakışına yorum yağdı! O sahne içinizi ısıtacak.... FOX TV'nin Kızıl Goncalar dizisinde izleyici merakta! Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı gündem oldu! Kızıl Goncalar dizisinde neler yaşandı? Zeynep'in cevapları mest etti!