İnci Taneleri

Uzun yıllar süren bir cezaevi hapis cezasının ardından özgürlüğüne kavuşan Azem Yücedağ'ın hayatını konu alan "İnci Taneleri" adlı yeni dizi, izleyicilere duygu dolu bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Azem'in kaybettiklerini bulma çabası ve sırlarla dolu geçmişi, diziyi izleyenleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Azem Yücedağ'ın hayatındaki acılar, taşıdığı büyük sırlar ve yaşamın ağırlığıyla mücadelesini konu alan dizi, umudun peşinden koşan bir karakterin hikayesini anlatacak. Özellikle kolyesinden kopmuş ve dağılmış olan inci taneleri, Azem'in geçmişiyle ilgili derin sırları da gün yüzüne çıkaracak. Peki, Azem Yücedağ bu inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Dizinin başrollerinde usta oyuncular Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü isimler yer alıyor. İnci Taneleri'nin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor. Bu deneyimli ekip, izleyicilere duygusal ve etkileyici bir dizi deneyimi sunmayı hedefliyor.

İki kardeşin kavuşması yürekleri eritti!
İnci Taneleri dizisinde Azem'e büyük şok! Kızı ile nasıl buluşacak? İnci Taneleri dizisinde Dilber ve Yıldız'dan iş kurma adımı!
Azem'i takip eden kadın kızı Nehir mi? İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Azem'in kızı Nehir geliyor İnci Taneleri dizisinin 12. bölüm fragmanı yayında! İnci Taneleri pavyon dansı ile Dilber rüzgarı esti! İnci Taneleri Dilber'den büyük şov! Ramazan boyunca o sahneler yoktu! Ramazan arası bitti! Dilber yeni dansıyla dönüyor İnci Taneleri dizisine Cannes'da özel gösterim yapılacak İnci Taneleri dizisinden izleyiciyi üzen haber! Şiiri çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan bu kezde türkü söyledi... Cihan annesini kimin öldürdüğünü öğrenebilecek mi? Dizi yapımcısı ambargo koymuştu! Gelen teklifleri geri çeviriyor... İnci Taneleri'nin çekildiği pavyona ilgi büyük! Seferler düzenleniyor İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başladı İnci Taneleri Dilber'e ne oldu? Aynada kendini tanıyamadı... Pavyon sahneleriyle çok konuşulan İnci Taneleri dizisi için flaş karar İnci Taneleri dizisinde nefes kesen dans! Aşk herkes için aynı mı? Yılmaz Erdoğan'ın "Hatıran Yeter" performansı sonrası ekipten özür! İnci Taneleri dizisi senaryosu çalıntı mı? İnci Taneleri son bölüm özeti! Azem'in hayvan iması düşündürdü... 'İnci Taneleri' dizisinin en çok izlendiği il belli oldu! Oyuncu Cansu Dere'den dikkat çeken pavyon yorumu İnci Taneleri dizisinin 2. bölümünde Yılmaz Erdoğan rüzgarı esti! İnci Taneleri yeni bölümde neler yaşanacak? "Dilber sen yalancı mısın" Dilber'den olay bir dans sahnesi daha! İzleyenler mest oldu... Tanju Özcan'dan skandal 'Dilber' paylaşımı! Tepki yağdı... Popstar Mehtap'tan Dilber akımına tepki! ''Yatacak yeriniz yok'' İnci Taneleri 2. bölümde neler yaşanacak?