Fatih Tekke

FATİH TEKKE KİMDİR?

Fatih Tekke, 9 Eylül 1977; Köprübaşı, Trabzon, Forvet mevkinde forma giymiş şu anda Boluspor un teknik direktörlük görevini yürüten Türk eski millî futbolcudur.

Trabzonspor'da uzun süre forma giymiş golcü futbolcudur.Trabzonspor'da uzun süre forma giydikten sonra 2006'da Rusya'nın Zenit takımına transfer oldu. 2008'de Zenit ile birlikte bir UEFA Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.

"İsmail Kartal hurafeyi bıraksın. Uğur eskidendi 'Oynat Uğur' derdik"
Fatih Tekke Süper Lig ekibiyle anlaştı Fatih Tekke: İnanılmaz bir mücadele verdik...
Fatih Tekke: Ligde kalmak için savaşacağız... Fatih Tekke: İyi yoldayız ama işimiz zor... Fatih Tekke: 3 puana yakın olan taraf bizdik... Fatih Tekke: Trabzonspor'la ilgili duygu ve düşüncelerim malum... Fatih Tekke: Bizim işimiz kolay değil... Fatih Tekke: Mücadelemiz devam edecek Fatih Tekke: Sadece 3 puan aldık... Fatih Tekke: Geçmişim ve geleceğim Trabzon'da... Fatih Tekke: Evimizde 1 puan iyi... Fatih Tekke'den flaş açıklama: Kabus gibi geçen karşılaşma... Fatih Tekke: Önemli bir galibiyetti... Fatih Tekke: Bazen 3 puan kaybedersiniz ama... Fatih Tekke: Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu... Yarıştığımız takımlar arasında Fenerbahçe yok... Fenerbahçe maçı öncesi İstanbulspor'un hocası belli oldu Fatih Tekke kimdir?