Erling Braut Haaland

başladı. Daha sonra Molde'ye geçen Erling Braut Haland, 1 Ocak 2019 tarihinde ise 5 milyon Euro bonservisle Salzburg'a transfer oldu.

19 yaşındaki ve 1.94 boyundaki sol ayaklı golcü oyuncu bu sezon Salzburg formasıyla ligde 7 maçta 11 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi. Avusturya Kupası'nda ise 1 maçta 3 gol attı.

Şampiyonlar Ligi'nde ise Genk karşısında 3 gol atarak, tüm dünyanın dikkatini çeken Erling Braut Haland şimdiden büyük takımların dikkatini çekmeye başladı.

Dünyanın en pahalı ilk 11'i belli oldu! Aklınızı kaçıracaksınız...
Gözler Ballon d'Or ödülünde! Messi mi, Haaland mı? Haaland yılın futbolcusu seçildi
Haaland rekorlara doymuyor Haaland, Norveç kadrosundan çıkarıldı Haaland'dan Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz rekor! Haaland'dan çılgın imza! Kazancı dudak uçuklattı... Enner Valencia Erling Haaland'ın ensesine yapıştı! Merih'in kampanyasına dünya yıldızlarından destek yağıyor! Rüzgara fark attılar! Onlar spor tarihinin en hızlı sporcuları... Haaland'a 7. Lig'den talip Bundesliga Ruhr derbisinde Dortmund şov: 4-0 En çok merak edilen 20 futbolcu! Türkiye'den de isimler var Antonio Cassano: Haaland tam bir hayvan Erling Haaland: Sörloth fantastik işlere imza atıyor 'Kuzeyin kralları' Haaland ve Sörloth... Manchester United, Haaland'ın peşini bırakmıyor! Haaland transferi için resmi açıklama! Leipzig, Salzburg'dan Haaland'ı istiyor! 19 yaşında Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! "Erling büyük bir kulübe transfer olacak!"