Dries Mertens

Hollanda ikinci liginde en önemli futbolculardan birisi olan ve Apeldoorn'da kaptanlığı üstlenen Mertens, 2008-2009 sezonundan sonra, Hollanda ikinci ligin'de En Büyük Yetenekli ödülü almıştır. 25 Mayıs 2009 tarihinde, Apeldoorn'dan ayrılmak istediğini açıklar açıklamaz Utrecht ile sözleşme imzalayan Mertens, 28 Haziran 2011 tarihinde, takım arkadaşı Kevin Strootman ile birlikte PSV'ye transfer olmuştur ve toplamda PSV kulübü 13 Milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştır.

Dries Mertens, 28 Ağustos 2011 tarihinde PSV için ilk hat-trick'i Excelsior'a karşı yapmıştır ve kariyerinin en verimli sezonuna başlamıştır. PSV sezonun başlarındaki maçta, Roda'yı 7-1 yenmiştir. Mertens maçta, 1 penaltı da dahil olmak üzere 4 gol atmıştır.

Dries Mertens'e Napoli'den sürpriz teklif
Galatasaray'da devam edecek olan Dries Mertens'in maaşı belli oldu Sosyal medyayı yıktı: "Dries Mertens bizimle dalga mı geçiyorsun?"
Dries Mertens Alanyaspor maçlarını boş geçmiyor Dries Mertens için Erden Timur ve Okan Buruk'dan yoğun pres Galatasaraylıları yıkan Dries Mertens haberi Dries Mertens Sergio Oliveira için devreye girmiş! Okan Buruk'tan Dries Mertens'e beklenmedik teklif Dries Mertens Galatasaray'ı uçurmaya devam ediyor Galatasaray'ın Dries Mertens için düğmeye bastığı ortaya çıktı Dries Mertens için sürpriz transfer gelişmesi! Başkandan açıklama "Mauro Icardi yürüyerek oynadı ama Rizespor ondan da gol yedi!" Galatasaraylıları havalara uçuracak Dries Mertens müjdesi geldi! Galatasaray'da hedef Dries Mertens'i ikna etmek G.Saray'ı şok eden haber! Astronomik teklifi reddedip takımda kaldı Dries Mertens: "Futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum" Ve Galatasaray yıllardır aradığı Wesley Sneijder’ını sonunda buldu! Canlı yayında çıldırdı, iki yıldızı yerin dibine soktu: Zaha ve Tete! Mertens: Kendimize odaklanmalıyız, hakeme değil! Galatasaray'a 70 milyon euroluk 10 numara geliyor Dries Mertens: 2 puan kaybetmek yazık oldu! Dries Mertens: Sadece bu maça bakmamak gerekiyor! Dries Mertens için EURO 2024 umudu Süper Lig'de haftanın en iyi 11'i belli oldu Dries Mertens ülkesinde gündem oldu "Kimse Icardi'ye kızmasın, Real isterse gider" Dries Mertens'ten Galatasaray kararı Galatasaray'da Mertens gibisi yok Belçika'dan Mertens açıklaması Galatasaray'a Zaniolo'dan transfer kıyağı