Devrim Özkan

Devrim Özkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı 1.sınıf öğrencisidir.

Show Tv’de yayınlanan Rüya dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Devrim Özkan dizide İpek karakterini canlandırmaktadır. Daha önce hiç bir oyunculuk deneyimi olmayan Devrim Özkan bu dizide büyük beğeni kazanmıştır. Gelecek bir çok ciddi projede yer alması beklenen güzel oyuncu Devrim Özkan aslen Muğla’lıdır ve Muğla’da dünyaya gelmiştir.

Devrim Özkan'ı çileden çıkaran yorum! Takipçisiyle davalık oldu
"Yenge lütfen Torreira ile barış. İkinci yenge faciası yaşanıyor" Büyük aşk Devrim Özkan'ın lüks istekleri yüzünden mi bitti?
Galatasaraylı Torreira'yı depresyona sokan büyük aşk çabuk bitti! Bir dargın, bir barışık: Galatasaray'a yeni gelin geliyor İşte Galatasaray'ın yeni yengesi: Aşk resmen belgelendi Devrim Özkan, 'Lucas Torreira' sorusunu duyunca sinirlendi Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncularında Ramazan'da tepki çeken hareket Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nde Kapışma Var Ertan Saban ve Devrim Özkan Bornozlu Selfie İle Karşımızda! Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ve ünlü oyuncu Devrim Özkan aşk mı yaşıyor? Show TV'nin yeni dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çekimlerine başlandı Vuslat Feride kimdir? Devrim Özkan kimdir?