Deren Talu

Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı olan Deren Talu, 1997 yılında, İstanbul'da doğdu. 1.78 boyunda olan Deren Talu'nun kilosu ise 52 kg. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, bu yoldaki ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı. Deren Talu'nun planları arasında oyuncu olmak da bulunuyor.

Deren Talu'dan Aşk- Memnu benzetmesine tepki!
Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, gönlünü bakın kime kaptırdı! Derin Talu'ya yöneltilen soru üzerine ablasından dikkat çeken çıkış
Baran Tınaz'dan darp ve kıskançlık iddialarına yanıt! 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kim ne giydi? Seversin Dizisi İkinci Bölümüyle Sürpriz İsmi Ekrana Getiriyor! Ünlü mankenler Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında defile gerçekleştirdi Hakan Sabancı ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile erkek arkadaşının olaylı gecesi Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali şoke etti! Deren Talu annesi Defne Samyeli'ye rakip oldu! Anne-Kızın bikinili pozlarında kazanan kim oldu? Thodex reklam filminde oynayan ünlü isimlerden çıt çıkmıyor! Deren Talu'dan 'Defne Samyeli' itirafı! Deren Talu-Baran Tınaz çiftinden yeni paylaşım! 'Onu okuttuk dünyanın parasını harcadık' Samyeli'nin kızı Deren Talu yeni filmi için erkek kılığına girdi! Defne Samyeli'nin kızının mayokinili pozu görenleri şok etti! 16 yaşındaki Derin Talu'dan mayokinili poz! Deren Talu: Gitme lütfen sevgilim! Kameraları görünce panik oldu... Deren Talu ilk dizisi için el sıkıştı! Şükrü Özyıldız ile birlikte... Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, o isimle aşk yaşıyor! Murat Boz ve Deren Talu sevgili mi? Deren Talu kim "Öpüştüm ama sevişmeye karşıyım" Deren Talu ve Kerim Sabancı aşkının ilk fotoğrafı! Defne Samyeli'den duygusal mesaj... Deren Talu'nun yeni flörtü kim? Deren Talu mankenlere taş çıkarttı! Estetikle bambaşka birine dönüştüler! Deren Talu siyah dantelli elbisesiyle olay oldu! Paylaşımıyla kendi kendini ele verdi!