Cem Özer

Cem Özer (d. 5 Ekim 1959; Göksun, Kahramanmaraş), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, sunucu ve yazar.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bırakan sanatçı, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema film ve dizilerinde rol aldı. Modacı Esin Maraşlıoğlu ve oyuncu Nurgül Yeşilçay ile evlilikleri oldu. Cemre adında bir kızı ve Osman Nejat adında bir oğlu bulunmaktadır.

Cem Özer'den eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay hakkında samimi açıklamalar
Cem Özer'e taciz suçlaması! Mahrem fotoğraflarını gönderdiğini kabul etti Kaan Taşaner'in genç aşkı Cem Özer'in yeğeni çıktı!
Yoksa Biden'ı da mı sen seçtirdin! Özel mesajları ifşa olan Cem Özer'den eşiyle romantik paylaşım! 'Bu kadınla minik bir birlikteliği olmuş' Eşinden ilk açıklama geldi! Cem Özer'in özel görüntüleri ifşa oldu! "Sosyal medyadan sevişmeye başladık!" Nurgül Yeşilçay: Sanırsın çiğ etle besledim! "Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya'ya ibret olsun" Hem iş hem tatil! "O parayı Sinan Çetin'den çatır çatır alacağım!" "Sinan Çetin markası 40 bin liraymış demek ki!" "Özer yalan söylüyor, kendisini oyundan atıyoruz!" Pınar Dura, Cem Özer'in hastane sürecini anlattı! Cem Özer'in sağlık durumu nasıl? Nurgül Yeşilçay, eski eşi için dua istedi! Cem Özer kimdir? Öldü mü? Son dakika... Cem Özer yoğun bakıma kaldırıldı! Rol yapmak isterken hastanelik oldu! Cem Özer saldırı altında! Cem Özer saldırı altında! Cem Özer'in annesi Arsaluş İçtilop kimdir? Arsaluş İçtilop hayatını kaybetti! Cem Özer'den şok açıklama "Hem aldattım hem... Cem Özer: Nurgül, Erkan Petekkaya’nın ağzının... Cem Özer: Bakkal için evlendik! Cem Özer 5'inci kez evlendi Ünlü oyuncu Cem Özer 5. kez nikah masasına...