çekim

ÇEKİM NEDİR?

Çekim kelimesinin pek çok anlamı bulunmaktadır.

Çekme işi, Fiillerin çeşitli zaman, kişi ve kiplere, adların da ad durumlarına göre uğradıkları değişiklikler, tasrif`; Herhangi bir cismin, başka bir cismi kendine doğru çekme gücü, cazibe; "Güneş çekimi. Yer çekimi. Mıknatıs çekimi."; Alıcının sürekli olarak çalıştırılmasıyla elde edilen film parçası, plan şekillerinde tanımları bulunmaktadır.

Yağmur Tanrısevsin, cesur pozlarıyla tam not aldı
Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü Yeni klibi için kıyafet seçiminde çok cesur davrandı! İmaj değiştiren Hande Yener sınırları zorladı
Gelin ve damat düğün günü hayatlarının şokunu yaşadı! Ünlü oyuncunun yüzünde cam patladı! Antalyalı noel anneler ilk kez maskeli Mahmut Dölek kimdir? Gözaltına mı alındı? Michael Jordan "The Last Dance" belgeseli nasıl izlenir? Rıza Baba'ya koronavirüs engeli Defne Samyeli'den olay pozlar Yönetmenlerin gözünden yılbaşı... Talat Bulut ve Eda Ece böyle görüntülendi! Yasak Elma'nın çekimleri neden gecikti? Yasak Elma dizisiyle ilgili flaş değişiklik! "Ben deniz kızıyım" dedi, boğaza atladı! Şeyma Subaşı'ndan Mardin'e özel pozlar! Çakma süper kahraman ABD semalarında! Görenler gözlerine inanamıyor! Şeyma Subaşı'nın çılgın dansı ifşa oldu! “Bordo Bereliler 2: Afrin” filminin çekimlerine... Burcu Esmersoy 6 ayda servet sahibi olacak! Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Fatih' planı ortaya... Herkes şokta! Ünlü oyuncu yeni sezonda yok... Kıvanç Tatlıtuğ ile rol teklif edildi, Katie... Tom Cruise film çekiminde duvara tosladı! Dublör... Tom Cruise duvara tosladı! Kameranın çekim hızının kuşun kanat hızına eşit... 'Haddinden Fazla' yaptı... BMW marka otomobili... Acun Ilıcalı, Yunanistan'dan sonra Brezilya'ya... Çağla Şikel sahaya indi!