Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen hakkında bilgi

Bayer Leverkusen, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Leverkusen şehrinde kurulan spor kulübü. Genel olarak futbol takımıyla tanınsa da atletizm ve basketbol gibi branşlarda da aktiftir. 1904 yılında ünlü ilaç firması Bayer tarafından kurulmuştur.

Beşiktaş'a hem sportif direktör hem de golcü Leverkusen'den geliyor
Yönetimden Xabi Alonso'ya büyük jest! Adını caddeye verecekler Azerbaycan ekibi Karabağ Leverkusen'i salladı ama yıkamadı!
Xabi Alonso'dan Bayern Münih iddialarına yanıt geldi Fenerbahçe taraftarını yıkan haber! Alman devi açıkladı... Bayer Leverkusen, Xabi Alonso'nun sözleşmesini 3 yıl uzattı Galatasaray'dan bir bomba daha! Yıldız isim resmen Aslan oldu... Galatasaray'ın gündeminde yeni bir isim var: Kerem Demirbay Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalin adı belli oldu Xabi Alonso ile Bayer Leverkusen, kendine geldi Atletico Madrid’i Carrasco yıktı! Leverkusen Atletico Madrid'in hayallerini yıktı Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso dönemi Bayern galibiyet hasretini dindirdi, Leverkusen küme düşme potasına geriledi Gol düellosunda gülen taraf Atalanta Kerem Demirbay, UEFA Şampiyonlar Ligi için Newcastle United'ı geri çevirdi Bundesliga'da Bayern Münih üst üste 10. şampiyonluğuna koşuyor Trabzonspor'da sürpriz golcü transferi... Michael Ballack'ın en acı günü... Bayern rakiplerine kupa bırakmadı! Galatasaray, rotayı Dragovic'e çevirdi Juventus geç açıldı! Atletico Madrid tek golle kazandı! Dünya devleri, Leverkusen'in yıldızının peşinde! Beşiktaş'tan forvete genç takviye! Giuliano'ya Almanya'dan talip! Milan'ı eski günlerine taşıyabilir! Ayrılık resmen açıklandı! Tayfun Korkut yeni takımıyla ilk galibiyetini... Mario Gomez coştu, 7 dakikada hat-trick yaptı