Ardan Zentürk

1955 yılında İstanbul, Üsküdar'da doğdu. Babası, Dr.Neşet Adnan Zentürk, doktorluk mesleğinin yanı sıra, dönemin önde gelen gazete ve dergilerinde yazardı. Şu anda Star Gazetesi'nde köşe yazarlığının yanında kendisine ait Zentürk Yapım Yayın adlı bir şirketi vardır. Şirket TRT ekranlarına Sınırlar ve İnsanlar adlı bir program hazırlamaktadır.

Ardan Zentürk Meslek yaşamı süresince Tercüman, Güneş ve Günaydın gazetelerinde dış haber ağırlıklı yorumculuk, Dünya gazetesi “Politika Terası” köşesi siyasi yorumculuğu, Türkiye gazetesi Avrasya-Strateji sayfası yazarlığını yürüttü. Zentürk son olarak Star gazetesinde köşe yazarlığı yapmakta.

ABD'den terör örgütüne Kobani kutlaması
'CIA, FETÖ'yü Bakü'de yeniden ileri sürdü' Barzani ile PKK anlaştı... Zentürk o yazısını hatırlattı!
'Ayasofya'da bir Rus Ortodoks Kilisesi eksikti' Tutuklamalar darbe işareti mi? İstanbul'un fethine ''işgal'' dediler... "ABD, PKK'ya Patriot'tan şemsiye yaptı" İsrail, Türkiye'ye karşı savaş kabinesi mi oluşturuyor? Avustralya, Koronavirüs ilacını buldu! Yusuf Alabarda'dan iyi haber! Darbe söylentilerinin bir faydası var mı? Çizmeleri giydi, İdlib trajedisini belgeledi... Ünlü gazeteci İdlib'de... Ardan Zentürk bir yıl önce öngörmüştü 'FETÖ’cü olsam Kemalizm tartışmasını köpürtürdüm' Hrant'ın dostları nerede? Ceyhun Bozkurt yorumladı Sözde soykırıma destek veren isimlere sert tepki! RTÜK'e bir tepki de içeriden geldi! Ardan Zentürk yarını bekleyemedi... Ertuğrul... Metin Külünk'ün "FETÖ mürted ilan edilsin"... Sözcü soruşturmasına tepkisini Turgut Özal... Usta gazeteciden Cem Küçük'e tavsiye geldi:...