2026 Dünya Kupası

A Milli Takım'ın Dünya Kupası'ndaki muhtemel rakipleri belli oldu...
Merih Demiral'ın İspanya'da çalınan 150 bin avroluk eşyaları bulundu Vincenzo Montella'dan kura çekimi sonrası açıklama
A Milli Takımımızın Dünya Kupası yolundaki rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'na hırsız şoku! Soyunma odasından çaldılar! Montella'dan flaş istek: Mart ayında kulüplerimiz 1 maç eksik oynasın Salih'den İspanya'yı susturan füze! Milli takımda ilk golünü attı A Milli Takımı'nın play-off'lardaki muhtemel rakipleri belli oldu! Bizim Çocuklar İspanya'yı elinden kaçırdı, 3 puanı alan çıkmadı Barış Alper Yılmaz ağızları açık bıraktı! İspanya'ya nefis röveşata! Deniz Gül Montella'dan formayı aldı, İspanya'ya bir ilki yaşattı A Milli Futbol Takımı, FIFA Dünya Kupası'na nasıl katılır? İspanyol basınından kritik maç öncesi tepki çeken manşet! A Milli Takımımız İspanya deplasmanında! İşte Montella'nın ilk 11'i Leroy Sane duble yaptı, Almanya Skriniar'ın ülkesine tarihi fark attı Vincenzo Montella: Hazırlık maçı oynamaya gelmedik buraya! Osimhen ve Ndidi'ye büyük şok, Nijerya Dünya Kupası'nda yok Sakatlanan Osimhen gözyaşlarını tutamadı, oyuna devam edemedi Portekiz dinlene dinlene gol attı, 9-1'lik skorla biletini aldı Ferdi Kadıoğlu: Onları daha sonra yenip rövanşı almıştık Uğurcan Çakır: İlk yarı 3-0 önde olunca onlar, ümitlerimiz suya düştü Kenan Yıldız'dan maç sonu olay itiraf: En az 2 gol atmalıydım Hakan Çalhanoğlu: Ben böyle bir atmosferi İtalya’da görmedim Montella: FIFA klasmanında 1. sırada olan İspanya var grubumuzda İsmail Yüksek 1 dakika daha dayanamadı, İspanya maçını resmen kaçırdı Bizim Çocuklar Bursa'da hata yapmadı, play-off oynamaya hak kazandı Kaan Ayhan'dan talihsiz sakatlık: Koridoru tekmeleyerek oyundan çıktı! Milli maçta şehitler unutulmadı! Hakan'dan asker selamı Sadece 19 maç kaldı! Hakan Çalhanoğlu adım adım rekora koşuyor Bursa’da milli maç heyecanı! A Milli Futbol Takımı'na büyük destek