1 Ağustos

1 Ağustos, Gregoryen takviminde yılın 213 günüdür

AĞUSTOS AYI HAKKINDA BİLGİ

Ağustos, Gregoryen Takvimi'ne göre yılın 8. ayı olup 31 gün çeker. Türkçede bu aya "Harman ayı", "Lobut ayı" da denir. Kimi yerlerde bu ay için "Temmuz" ayı gibi "Orak ayı" dendiği de olur. Ağustos adının İngilizce karşılığı olan "August", bir rivayete göre, Roma İmparatoru Caesar Augustus’a ithafendir. 

Reyting sonuçları 1 Ağustos Salı!
Bu akşam TV'de neler var? İşte 1 Ağustos TV yayın akışı... Tarihte bugün ne oldu 1 Ağustos? Önemli olaylar, kim doğdu, kim öldü?
Reyting sonuçları 1 Ağustos Pazartesi: MasterChef Türkiye, Fox Ana Haber, Güldür Güldür Show Migros 1 Ağustos 2022 Pazartesi aktüel ürünler! Ayçiçek Yağı, et ve süt ürünlerinde dev indirim! Bugün TV'de neler var 1 Ağustos Pazartesi? Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TV8, Show TV yayın akışı! AK Parti'den 1 Ağustos'taki olağanüstü toplantı için açıklama geldi: Toplantıya katılmayacaklar Milli Piyango'da Demirören dönemi Rusya ile uçuşların nasıl olacağı belli oldu Arzum Onan'dan romantik yıl dönümü paylaşımı! Güncel yarım, çeyrek, gram ve tam altın fiyatları! 1 Ağustos gram altın kaç para oldu? 1 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller! Sorgulama ekranı 1 Ağustos çeyrek altın ne kadar oldu? 1 Ağustos yarım altın fiyatı! 1 Ağustos FOX TV yayın akışı! Kredi kartlarında o ücret artıyor! Ordu komutanlıklarında terfi heyecanı! Şok Market 1 Ağustos indirimli ürünler kataloğu! Darbe girişiminin komuta merkezi Akıncı Üssü...