KONDA'nın son anketinden sonra şirketin patronunun videosu dolaşıma girdi: Erdoğan'a oy vermem!

Son dönemde ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti tarafından fonlandığı iddia edilen KONDA'nın patronu Aydın Erdem'in "Benim Erdoğan’a oy vermeyecek olan birisi olduğumu tahmin etmek çok zor değil. Erdoğan döneminin bitmesi gerektiğini düşünen insanlardan biriyim.” dediği video dolaşıma girdi.

This browser does not support the video element.

Son dönemde ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti tarafından fonlandığı iddia edilen KONDA araştırma şirketinin son anketinden sonra şirketin patronunun videosu dolaşıma girdi.

Bugün Kılıçdaroğlu'nun oy oranını %49.3 açıklayan, manipülatif anket sonuçlarıyla seçimi manipüle etmeye çalışan KONDA'nın patronu Aydın Erdem videoda “Benim Erdoğan’a oy vermeyecek olan birisi olduğumu tahmin etmek çok zor değil. Erdoğan döneminin bitmesi gerektiğini düşünen insanlardan biriyim.” ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!