Komşuların çamaşır asma kavgasında 1 kişi vuruldu

Bağcılar’da iki komşu arasında çamaşır asma meselesi yüzünden kavga çıktı. Akrabaların da araya girmesiyle büyüyen kavgada silahlar konuştu. Kavgada 1 kişi silahla vurularak yaralandı. Kavgaya karışan şüphelilerin olay yerinden kaçış anları kameraya takıldı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un ilçesi Bağcılar'a bağlı Mahmutbey Mahallesi 2436 Sokak’ta, 4 katlı binada oturan Ramazan T. ile komşuları arasında çamaşır asma nedeniyle kavga çıktı.

Çamaşır yüzünden çıkan tartışma, akrabaların da olay yerine gelmesi ile silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada taraflardan birinin yakının silahla ateş açması sonucu Ramazan T.’nin kardeşi Recep T. ayağından vuruldu. Şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Recep T. çevrede bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, şüpheli şahısların kaçış anları kameraya yansıdı.

İHA - DHA

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...