Kocasının otomobiline 'doğum günü hediyesi' diyerek uyuşturucu koydu!

Bursa’da 2 çocuk annesi N.Ö. (46), boşanma aşamasındaki eşi V.P.’nin (46) otoparktaki otomobiline, valeyi, "Eşime doğum günü hediyesi bırakacağım" diyerek kapıyı açtırıp, uyuşturucu ve hassas terazi koydu. Eşine kurduğu tuzak güvenlik kameralarınca tesit edilip yakalanan N.Ö. adli kontrolle serbest bırakılırken V.P., “Uyuşturucuyu görünce kendimi ihbar ettim” dedi.

Nakliye firması sahibi V.P., 5 yıl önce 2 çocuk annesi N.Ö. ile tanıştı. İkili, 2016 yılında evlendi. V.P., nakliye firmasını eşiyle birlikte yönetmeye başladı. Hatta işlerinde yardımcı olması için banka kartları ile internet bankacılığı şifrelerini N.Ö.'ye verdi. Son bir yıldır aralarında anlaşmazlık yaşayan çift, boşanma kararı aldı. Açılan boşanma davası devam ederken, N.Ö.’nün avukatı, koca ile görüşme talep etti. V.P. de beraberine bir arkadaşını alıp, avukatın adresini verdiği kafeteryaya gitti. Aracını anahtarıyla birlikte valeye teslim edip, kafeteryaya girdi.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!