Kocasının 3 eşi ve 13 çocuğu olduğunu öğrendi!

CIA Ajanı sandığı eşinin uğruna varını yoğunu satan Mary Turner Thompson isimli kadının dehşete düşüren hayat hikayesini okudukça duyduklarınıza inanamayacaksınız...

Mary Turner Thomson, William ile 2000 yılında internet üzerinden tanıştı ve o zaman 9 aylık bebeği olan bekar bir anneydi.

Mary, William'ın kendisi için mükemmel bir adam olduğunu düşünüyordu ama William CIA'deki görevinden dolayı uzun süre evde kalamıyordu. Mary kocası hakkında "Çok yakışıklıydı, 2 yıl sonra görüşene kadar sürekli e-mail üzerinden iletişim kurduk." diyor.  

William tanıştıkları zaman Mary'e kısır olduğunu söyledi ve ilişkilerinin ilk yılında Mary hamile kaldı, üzerindeki şoku uzun bir süre atlayamayan Mary, bu konuda "Birlikteliğimizin 6. ayında hamile kaldım, benim için çok büyük bir sürpriz oldu çünkü bana çocukluğunda geçirdiği kabakulak nedeniyle kısır olduğunu söylemişti. Hamile olduğumu öğrendiğim an onu aldattığımdan şüphelenebilir diye çok korktum." diyor.  

William'ın kısır olduğunu söylemesi Mary için sürpriz olan tek şey değildi, kısa bir süre sonra kocası çocuklarının kaçırılma tehlikesi altında olduğunu söyledi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"