Kocalarının eşcinsel olduğunu sonradan öğrenen ünlüler...

Hani derler ya "yıllarca da flört etseniz evlendiğiniz kişinin gerçek yüzünü göremeyebilirsiniz." İşte bu durumun en uç örneklerinden biri bazı ünlüler için gerçek oldu. Onlar, hayatlarını birleştirdikleri kişinin büyük sırrını evlendikten sonra öğrendiler. Her şey ortaya çıkınca kimi boşandı kimi de kocasıyla arkadaş kaldı.

Oyuncu Berry Berenson, yönetmenliğini Alfred Hitchcock'ın yaptığı Sapık (Psycho) adlı filmle sinemaseverlerin hafızasına kazınan Anthony Perkins ile evliydi. Perkins aynı zamanda erkeklerle de ilişki yaşasa da çift hiç boşanmadı. İki çocukları olan Perkins ve Berenson, aktörün 1992 yılında AIDS'in neden olduğu komplikasyonlar sonucu ölümüne kadar evli kaldı. Berry Berenson da 11 Eylül'de New Yor'taki Dünya Ticaret Merkezi'nin Kuzey Kulesi'ne çarpan uçaktaydı. Berenson o gün hayatını kaybetti.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Altın fiyatlarında son durum! Düşüş devam ediyor