Kocaeli'de TEM'de korkunç kaza: 3 ölü 4 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEM'de yol çalışması tabelasına çarpan otomobile arkadan gelen bir kamyon ve başka bir otomobil çarptı. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

This browser does not support the video element.

Kaza 00.45 sıralarında TEM'de İstanbul istikameti Gebze gişeler mevkiinde meydana geldi. Yol çalışması alanındaki tabelaya çarpan B.Ç. idaresindeki otomobil savruldu. Kaza yapan araca arkadan gelen plakası öğrenilemeyen bir kamyon ile A.A. idaresindeki İngiltere plakalı BMW marka otomobil çarptı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde araçlarda sıkışan 3 kişinin hayatını kaybettiğini 4 kişinin ise yaralandığını belirledi.

Araçlardan çıkarılan otomobil sürücüleri B.Ç. ve A.A., araçlarda bulunan E.Z.Ç. ile T.A.A. adlı 4 yaralı, sağlık ekiplerine teslim edildi. Araçlar içinde sıkışarak hayatını kaybeden A.Ç, G.Y. ve A.Ç.’in cansız bedenleri ise ise itfaiye ekiplerince çıkarıldıktan sonra yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar