Kocaeli'de korkunç manzara: Boğazı kesilmiş halde bulundu

Karamürsel'de yaşlı bir adam, oturduğu evde boğazından kesilmiş bir halde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde korkunç bir manzara yaşandı. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir psikolojik rahatsızlıkları bulunan 75 yaşındaki Özgür Altan, kısa bir süreliğine evden ayrılan eşi tarafından boğazı kesilmiş halde bulundu. Eve geldiğinde eşinin boğazı kesik halde kanlar içinde yerde yattığını gören Altan’ın eşi durumu polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede eve gelen 112 ekipleri yatıkları ilk kontrollerde Altan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.


İNTİHAR EDİP ETMEDİĞİ BELLİ OLACAK

Yüksek elektrik mühendisliğinden emekli olduğu öğrenilen Altan’ın cesedi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından cenaze aracı ile Karamürsel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altan’ın cesedi daha sonra intihar edip etmediğinin anlaşılması için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Tıp ve diş hekimliğinde 'Uzmanlık Eğitimi Müfredatları' güncelleniyor CHP’li belediye, önceki CHP'li yönetimin borçlarını binaya astı! Survivor All Star'da bu haftanın son dokunulmazlığı kimin olacak?
Sonraki Haber