Kızlarını Facebook'tan sattılar!

Güney Sudan'da meydana gelen akılalmaz olayda bir aile, kızlarını(17) sosyal medyadan 'bakire gelin' olarak satışa çıkardı.

17 yaşındaki kızlarını 'bakire gelin' olarak Facebook üzerinden en yüksek teklifi veren adama 500 inek, 3 araba ve 7,500 euro karşılığında sattılar!

İnternette 5 adam üzerinden dönen bu 'açık arttırma' sonucu genç kadın 9 Kasım'da Kok Alat isimli bir iş adamıyla evlendi. Teklif veren bir diğer kişi ise vali yardımcısı olan David Mayom Riak'tı ve başlık parası olarak 250 inek vereceğini söylemişti. Ancak 500 inek, 3 araba ve 7,500 euro teklifiyle Kok Alat, genç kadının babası tarafından 3 Ağustos'ta kazanan olarak ilan edildi.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı