Kızının kayınpederiyle birlikte olup...

Zonguldak'ta 2012 yılında öldürüldüğü iddia edilen fakat cesedi bulunmayan mali müşavir Mevlüt Bilen’in eşi ile eşinin gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen kızının kayınpederine verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından bozuldu.

Ereğli ilçesine bağlı Kavaklık Mahallesi'nde yaşayan mali müşavir Mevlüt Bilen'in eşi Ayşe Bilen, Eylül 2012’de polise giderek, eşi hakkında kayıp ihbarında bulundu. Mevlüt Bilen’i bulmak için araştırma yapan polis, 1 yılın sonunda mali müşavirin cinayete kurban gitmiş olma ihtimali üzerine yoğunlaştı. Polis, Mevlüt Bilen’in eşi Ayşe Bilen ile kızları M.B. ve M.B.’yi gözaltına aldı. M.B.’nin erkek arkadaşı O.B. ile babası Numan Bekar da gözaltına alındı. Ayşe Bilen ile ilişkisi olduğu öne sürülen Numan Bekar tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı. Polisin yaptığı tüm aramalara rağmen Mevlüt Bilen’in cesedi bulunamadı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!