Kızı için ajanstan 'baba' kiraladı!

Japonya'da bir oyunculuk ajansının verdiği hizmet görenleri hayrete düşürüyor. Megumi isimli bir kadın, kocasıyla kızı daha küçükken boşandı ve kızının davranışlarında değişiklik gözlemledi. Gittikçe içine kapanan kız babasıyla görüşmek istediğini söyledi. Bir buluşmada ya da düğünde yanınızda götürebileceğiniz ve bir yakınınız veya sevgiliniz gibi davranmasını isteyebileceğiniz aktörler kiralayan ajanslara başvuran kadın bir adamla anlaşma sağladı.

Japonya’da bir oyunluk ajansının verdiği hizmet türü duyanların hayrete düşürdü. Japonya’da anne babası kendisi daha bebekken boşanan Megumi, büyüdükçe kendine içine kapandı ve babasıyla görüşmek istediğini söyledi. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den