Kısmetse Olur yarışmacısı Mehtap Taşkıran kızının öleceğini söyleyip yardım istedi

Bir döneme damgasını vuran ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Kısmetse Olur isimli izdivaç programına sivri dili ile damga vuran, yarışmadan sonra gözlerden kaybolan Mehtap Taşkıran sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Taşkıran kızı Yaren Su'nun 2 gün içerisinde 2 kez ameliyat geçirdiğini duyurarak yardım istedi.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur programıyla tanınan Mehtap Taşkıran, zor günlerden geçiyor. Yarışmaya sivri diliyle damga vuran ve yarışmadan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Taşkıran, kızı Yaren Su'nun 2 günde 2 defa beyin ameliyatı geçirdiğini duyurup Instagram hesabından yardım çağrısında bulundu.


Geçtiğimiz hafta kızının otobüste beyin kanaması geçirdiğini ve 2-3 gündür komada yaşam mücadelesi verdiğini anlatan Taşkıran, yaptığı son paylaşımla kızının 2 günde 2 defa beyin ameliyatı geçirdiğini anlatarak Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi.



'ÇOCUĞUM ÖLECEK ZATEN...'

Taşkıran, kızının fotoğrafının paylaşarak 'Özel hastanede değiliz diye ölecek miyiz? Arkadaşlar çocuğum 2 günde 2 kez beyin ameliyatı oldu' dedi.

Mehtap Taşkıran yaptığı bir başka paylaşımda ise 'Cumartesi ameliyat yapan Dr. nöbetçiymiş, gitmiş... Bugün de hiç bir beyin doktoru gelip yerinde inceleme yapmadı. Beyin doktoruna soruyorum 'gelip bakar mısınız? yerinde incelemeniz lazım diyorum'. 'Gelmeyeceğim' diyor. Çocuğum ölecek zaten bir kez ihmal oldu diye ikinci ameliyata acil aldılar. Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz? Allah rızası için paylasın etiketleyin çocuğumu kaybedeceğim. Bizim hakkımız beyin cerrahisinin ilgilenmesi ama ilgilenmiyorlar @saglikbakanligi' ifadelerini kullanarak yardım çağrısında bulundu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEHTAP TAŞKIRAN (@mehtaptaskran1)'in paylaştığı bir gönderi

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber