Kısmetse Olur Sedat ve Oğulcan'ın İngilizce ile imtihanı!

5 yıl aranın ardından yeniden başlayan Kısmetse Olur, her gün farklı bir konuyla gündeme gelmekte. Programın popüler isimlerinden Oğulcan Yılmaz ve Sedat Polat'ın kızlar evine gitmek için İngilizce konuşmaya çalışması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yayınlandığı ilk zaman izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur 2015 yılından beri çok konuşuluyordu. 2017 yılında evlilik programlarının kapatılmasıyla yayın hayatına son veren Kısmetse Olur, 2022 yılında YouTube'de "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" olarak yeniden başlamıştı. Başladığı ilk günden beri yoğun ilgi gören bu program her gün farklı bir kaos ve olayla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu sefer ise yarışmacılardan Sedat ve Oğulcan'ın kızlar evine gitmek için İngilizce konuşmaya çalışmaları gündem oldu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...