Kısıtlamayı ihlal edip polisten otomobille kaçan şüpheliden şaşkına çeviren sözler!

Aksaray'da, sokak kısıtlamasını ihlal ederek, polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Orhan K. (23) ve arkadaşı Sezer A. (23), kovalamacayla yakalandı. Orhan K., neden kaçtığını soran gazetecilere ''Durmayı sevmiyoruz ağabey" dedi. Orhan K. ve arkadaşına toplam 10 bin 692 lira ceza kesildi.

Olay, saat 10.30 sıralarında Aratol Mahallesi'nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine otomobili durdurmak istedi. Sürücü Orhak K. ise ekiplerin 'dur' ihtarına uymayıp, hızını artırarak, yanındaki arkadaşı Sezer A. ile kaçmaya başladı. Polis aracına da çarpan Orhan K., kovalamaca sonucu durdurduğu otomobili terk edip, arkadaşıyla Fatih Mahallesi'ndeki apartmanın bodrum katına saklandı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...