Kısıtlamada sıkılan Karadenizli berber beslediği horozu tıraş etti!

Rize'de kuaförlük yapan Yunus Emre Güner, kısıtlamalar nedeniyle vatandaşların saçını kesemeyince, horozunu tıraş etti. Köy evinde makas ve tarakla horozunun saçlarını keserek tıraş eden Güner'in videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı.

This browser does not support the video element.

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle iş yerini kapatıp, köydeki evide tam kapanmayı geçiren kuaför Yunus Emre Güner, can sıkıntısından bahçesinde beslediği horozu saç tıraşı etti.

MÜŞTERİ GİBİ SOHBET ETTİ

Güner'in müşteri gibi sohbet edip, horozunu makas ve tarakla tıraş ettiği anlar, yakınları tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"ÖNCE SAÇ MI SAKAL MI?"

Güner’in horozuna, "Önce saç mı sakal mı? Üstlerden ne kadar alalım?" diye sorduğu görüldü. ‘Karadeniz usullü tıraş' adı altında sosyal medyadan paylaşılan görüntüler tebessüm ettirdi.

Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı...