Kısa bir sürede zayıflamak isteyenler buraya! 5 günde mükemmel bir vücuda sahip olduran diyet! işte tarifi

Çorba diyeti yaparken dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

-Çorbaları hazırlarken un ve krema eklenmemelidir.
-Baharatlar ve acı biber eklenmesi önerilir.
-Çorba diyetinde ara öğünlerde yoğurt, kuruyemiş, 1 meyve ya da kefir tüketilebilir.
-Çorbaların içerisine, şehriye ve pirinç eklenmemelidir.
-Çorba diyetinde ara öğünlerde az miktarda yulaf tüketmek tok kalmaya yardımcı olabilir.
-Çorbalara 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave edilebilir.

ÇORBA DİYETİNİ KİMLER YAPABİLİR?

Çorba diyeti, hızlı bir şekilde kilo kaybetmenin yollarından biridir. Bu diyet sağlık sorunu olmayan herkes tarafından uygulayabilir. Ancak çorba diyetinin aç kalarak zayıflamayı içerdiği unutulmamalıdır. Bu nedenle, çorba diyeti uygulamaması gereken kişiler aşağıda verilmiştir.

-Hamile kadınlar
- Şeker hastaları
-Emziren anneler
-Mide rahatsızlığı olanlar (reflü, gastrit)
-Düzenli ilaç kullanan kişiler

Tek tip bir beslenme biçimi vücudun ihtiyacı olandan çok az miktarda tüketildiği için hamile veya emziren kadınlar için önerilmez. Bebeğin büyümesi için ihtiyaç duyduğu besinler vücuda yeterli miktarda alınmalıdır.

Çorba diyeti vücudu şok eder ve depoladığı yiyecekleri kullanmaya zorlar. Ancak annenin kendi deposundaki besinler bebek için yeterli değildir. Bu sebeple de emziren veya hamile kadınlar için çorba diyeti tavsiye edilmemektedir.

Çorba diyeti, şeker hastalığı olmayan, uzun süreli açlıktan etkilenecek bir sağlık sorunu olmayan, düzenli ilaç kullanmayan, herhangi bir tedavi görmeyen ve ergenlik çağını geçen her yetişkin tarafından uygulanabilir. Bununla birlikte diyete başlamadan önce bir doktorla danışılması tavsiye edilmektedir.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!