Kısa bir sürede zayıflamak isteyenler buraya! 5 günde mükemmel bir vücuda sahip olduran diyet! işte tarifi

ÇORBA DİYETİ NASIL YAPILIR?

Çorba diyeti birçok farklı yöntemlerle yapılabilmektedir. Bu yöntemler kendi içinde temel olarak üç ana öğün için sadece çorba, iki ana öğün için sadece çorba ve bir ana öğün için sadece çorba olmak üzere üç gruba ayrılabilir.

Bu diyetlerden birincisinde, ana öğünlerin yalnızca iki veya üçünde çorba tüketilir. Bu diyet, hızlı ve kısa sürede kilo vermek isteyenler için faydalıdır. Aynı zamanda vücuda kısa süreli bir şok verir. Bu planda üç ana öğünün her birinde çorba tüketilir. Bu diyet bol sıvı içermesine karşın protein açısından düşüktür. Bu nedenle 4-5 günden fazla uygulanmamalıdır.

Çorba diyetinin ikincisi ise iki ana öğünde çorba tüketmeyi içerir. Bu diyet türünde öğle ve akşam yemeklerinde çorba içilir ve normal bir kahvaltı yapılır. Sağlık için günde üç öğün sadece çorba tüketmekten daha faydalıdır. Tercih edilen bir öğünde fazladan yemek yenir, bu sayede vücuda protein alınır. Protein ayrıca ekstra gıdalarda bulunur. Bu özelliği sayesinde bu diyet daha uzun süre uygulanabilir.

Çorba diyetinin bir diğerinde ise günde bir öğün çorba tüketilir. Bu çorba diyeti diğer iki diyete göre daha uzun sürer ve daha yavaş sonuç verir. Ancak diğerleri ile karşılaştırıldığında daha doyurucu ve daha sağlıklıdır. Bu tip bir diyette protein açısından zengin yiyecekler üç ana öğünden birinde tüketilmelidir. Tek öğünlü çorba diyeti sıvı, protein, karbonhidrat ve lif dengesi açısından faydalıdır.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem