Kış uykusunda olması gereken boz ayı Tunceli yollarında görüntülendi

Tunceli’de kış uykusunda olması gereken bir boz ayı, karlı yollarda gezinirken görüldü. Boz ayıyı cep telefonu ile kaydeden taksi şoförü, hayvanın bir süre sonra ormanlık alana yöneldiğini söyledi.

This browser does not support the video element.

Tunceli’de Pülümür Vadisi'nde 3 boz ayının karlı alanda yiyecek ararken görüntülenmesinin ardından bu kez de kış uykusunda olması gereken bir boz ayı Hozat karayolunda karlı yollarda gezinirken görüldü.

Cihan Seçkin isimli ticari taksi şoförü, yolda seyir halindeyken bir anda boz ayıyla karşılaştı. Görüntüleri kaydeden Seçkin, "Normalde bu zamanlarda kış uykusunda olması gerekiyordu. Görünce oldukça şaşırdım. Yol genişletme çalışma yapıldığı için karlı alanda ilerleyemiyordu o yüzden karayolunu takip ederek ilerliyordu. Bir süre takip ettikten sonra anayoldan çıkıp ormanlık alana doğru giderek gözden kayboldu” dedi.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim