Kırmızı Oda Veda Sahnesinde Masumlar Apartmanından Gülben Sürprizi!

Kırmızı oda geçtiğimiz haftalarda sezon finaline gitmişti. Sezon finalinin iddialı olması zaten beklenen bir gelişmeydi. Fragmanlarda Masumlar Apartmanında yer alan Gülben görüldü. İzleyici tarafından heyecanla izlenen fragmanın ardından gözler yeni bölüme çevrilmişti.

Kırmızı oda geçtiğimiz haftalarda sezon finaline gitmişti. Sezon finalinin iddialı olması zaten beklenen bir gelişmeydi. Fragmanlarda Masumlar Apartmanında yer alan Gülben görüldü. İzleyici tarafından heyecanla izlenen fragmanın ardından gözler yeni bölüme çevrilmişti. 

Yeni bölümde Gülben karakterinin olacağı fragmanda izleyici ile buluşmuştu. İzleyicide merak uyandıran ve yeni bölümü iple çektiren o sahneler ise umulduğu gibi olmadı. 

Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda'da!

Tv8 Ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisinde sezon finaline gidildi. Tv8 kanallarında oldukça büyük ilgiyle karşılanan dizi sürpriz bir oyuncuyu daha getirdi. Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde sevilen karakter Gülben'e yer verdi.

18 Haziran akşamı TV ekranlarına veda eden dizide oyuncunun kısa sürede gözükmesi ise  hayal kırıklığı yarattı. Dizinin sezon finalinde dikkat çekme amacıyla saniyelik oynattığı Gülben karakteri izleyiciden tam not alamadı.  Bu sezon başladığı andan itibaren en güzel ve başarılı yapımlardan olan Kırmızı Oda'da, son bölüm yayınlandı. Son bölümde görünen kareler izleyici merak içinde bıraktı. Gülben karakteri ile yayına gelen fragman büyük ilgi gördü. 

Kırmızı Oda'dan Çok Konuşulan Sezon Finali!

Kırmızı Oda ilgi çeken bir sezon finali ile TV'ye veda etti. Ekranlarda ilgiyle takip edilen ve konusu her zaman etkileyen dizide oyuncular da dikkat çekti. Masumlar Apartmanında yer alan Gülben severek takip ediliyordu. Burada da görülmesi ilgiyle karşılandı.

Fakat dizinin çok az bir bölümünde oyuncunun görülmesi oldukça tepki çekti. Dizi sezon başında yine ekranlarda olacak. Ekranların sevilen yapımı Kırmızı Oda'da yeni sezonda da ilgi çeken konuklar olacak. Bu sezonun iddialı yapımları arasında olan dizi sezon başını sabırsızlıkla bekliyor. Kırmızı Oda merakla bekleniyor.  

1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var! Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu
Sonraki Haber