Kırmızı Oda 17. bölüm full izle!

Kırmızı Oda yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. TV 8 ekranlarında Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Kırmızı Oda 17. bölüm izle linki tek parça halinde TV8'de izlenebilecek.

Kırmızı Oda 17. bölüm full izle bağllantısı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı TV8 dizisi Kırmızı Oda 17. bölüm tek parça youtube kanalında da olacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Boncuk ve Selvi'nin hikayesi bu akşam da merak ediliyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda’nın 16. bölümünde; Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin (Sema Keçik) evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur.

"Anne acısı başka hiçbir şeye benzemiyormuş."

Kırmızı Oda 17. bölüm ikinci tanıtımı yayında. #KırmızıOda yeni bölümüyle 25 Aralık Cuma günü saat 20.00’de @tv8'de. @OGMPictures pic.twitter.com/zx06NO1vLq

— Kırmızı Oda Dizi (@kirmiziodadizi) December 24, 2020

Esra (Elif Ceren Balıkçı) arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder.

Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a açmak ister.

KIRMIZI ODA 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle