Kırklareli’nde çiftlik yangını! Alevler saatler sonra kontrol altında

Kırklareli’nde bir hayvan çiftliğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yem deposunda çıkan yangında çok sayıda saman balyası kül oldu. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi saatler sonra sonuç verdi.

This browser does not support the video element.

Kırıklareli'nin Babaeski ilçesinde bulunan bir hayvan çiftliğinin yem deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Karahalil beldesi Demirkapı Mahallesi’ndeki yangının çıktığını gören çiftliktekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Yem deposunda çıkan yangında çok sayıda saman balyası kül olurken depoda çökmeler meydana geliyor. İtfaiye ekipleri tarafından yangına saatlerce müdahale edildi. Hayvan çiftliğinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

İHA

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim