Kırım Kongo Kanamalı Ateşi kabusu geri döndü! Belirtileri koronavirüs ile aynı...

Bir dönem Türkiye genelinde büyük korkuya sebep olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı geri döndü. 3 gün önce Artvin'de 16 yaşındaki bir çocukta görülen KKKA hastalığının belirtileri ise koronavirüs ile aynı; ateş, halsizlik, baş ağrısı, vücut ağrısı ve ishal.

3 gün önce Artvin Ardavuç'ta 16 yaşındaki Emre Selim Geçici kene ısırması sonucu hastaneye yatırılmasının ardından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı yeniden gündeme geldi. Vatandaşların kısıtlama ile birlikte köylerine göç etmesinin ardından kenelere karşı çok dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar, belirtilerinin koronavirüs ile çok benzer olmasına dikkat çekti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu